Årsmöte 2019

Föreningen höll idag årsmöte. Mikael Ljung var inbjuden och godkändes som mötesordförande. Vi följde de punkter som är satta enligt våra stadgar, där bl.a. val av styrelsemedlemmar och i år kassör gjordes. Till kassör för nästkommande två år omvaldes Jenny Ramkrans.

Ordförandeklubba

Styrelsen redovisade ett positivt resultat för 2018 jämfört med budget. Kassören förklarade detta med att vi haft mer frekvent uthyrning av Åmynnesgården och har haft många aktiviteter. Vi har också kunnat söka mer bidrag tack vare barnverksamhet. Resultatet blir lite missvisande då vi har gått ordentligt plus med pengar från Köpmanholmens Semesterstiftelse. Dessa pengar är öronmärkta till renovering och vi är ålagda att använda dem till detta. Separat redovisning sker mot Semesterstiftelsen för att tillse att detta efterföljs. Detta innebär i sin tur att vi nästa år kommer att ha ett negativt resultat eftersom vi då förhoppningsvis gjort av med pengar i renovering. Bortsett från dessa renoveringspengar så har vi trots allt uppvisat ett högre resultat än budget.

Efter redovisade verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelse så godkände mötet ansvarsfrihet för styrelsen. När alla val av poster var genomförda togs en paus för fika, korv och allmänna diskussioner.

När det var avklarat fortsatte vi mötet och styrelsen redovisade sina aktiviteter för kommande år. Närmast i tid är valborg och fortsatt renovering på Åmynnesgården. Under sommaren blir det uppehåll för att sedan köra några aktiviteter under hösten också, bl.a. det uppskattade Hamburgerracet, Halloweendisco och Matstafetten.